Ga naar inhoudGa naar navigatie

Ellen Habex

Ellen Habex

Ik ben Ellen Habex, geboren in 1997 en woon in Hoeselt.

Ik behaalde mijn diploma verpleegkunde aan Liza Campus Genk. Ik heb gekozen voor een specialisatie in de thuiszorg. Dit diploma behaalde ik in januari 2022. Tijdens mijn studie werkte ik als jobstudent bij het Wit Gele Kruis. Dit heb ik 3 jaar gedaan en op die manier heb ik dus al veel ervaring en vertrouwen gekregen. Zo heb ik mijn passie gevonden in de thuiszorg.

Voor mijn eindwerk heb ik mij vooral gefocust op de aandoening ‘diabetes’. De komende tijd wil ik mij graag verdiepen in de zorg voor diabetes patiënten  Mijn laatste stageperiode was bij Thuisverpleging Plus. Hier heb ik heel veel leuke ervaringen meegemaakt en zo heb ik ook mijn keuze gemaakt om te starten als zelfstandige verpleegkundige bij deze groep.

Mijzelf beschrijven kan in 4 woorden: zorgzaam, luisteren, leerzaam en creatief. Wat ik wil bereiken met deze job is dat als ik bij de patiënt buiten ga, ik zeker ben dat ik alle nodige zorgen heb gegeven die hij/zij nodig heeft. Patiënt, vertrouwen en totaalzorg staan centraal hiervoor.