Ga naar inhoudGa naar navigatie

Dries Duelen

Ik ben Dries Duelen, ik ben geboren in 1995 en woon in Bilzen. Ik heb mijn bachelor in de verpleegkunde behaald in 2016 aan de UCLL. Na mijn bachelor ben ik 3 jaar in Leuven gaan studeren. Hier behaalde ik respectievelijk de master in de verpleegkunde (2018) en een specifieke lerarenopleiding in de gezondheidszorg (2019). In oktober 2019 ben ik gestart als verpleegkundige in het Virga Jesse ziekenhuis te Hasselt op de afdeling abdominale heelkunde. Hier heb ik een half jaar samengewerkt met Yves Depaifve.

Door de komst van covid-19 ben ik in april 2020 terecht gekomen op de afdeling hartbewaking. Op deze afdeling werk ik de dag van vandaag voltijds als verpleegkundige. In oktober 2020 ben ik via Yves Depaifve in contact gekomen met Thuisverpleging Plus. Op dat ogenblik was ik opzoek naar een nieuwe stap in mijn carrière. Thuisverpleging Plus bleek de ideale uitdaging te zijn. Na meerdere jaren vakantiewerk te doen als thuisverpleegkundige wist ik dat dit ideaal te combineren viel met mijn job in het ziekenhuis.

Voor mij is thuisverpleging een heel ander gegeven dan werken in het ziekenhuis. De patiënten worden verzorgd in de omgeving waar zij zich het best voelen. Ze moeten als het ware niet uit hun comfort zone komen. Dit maakt de totaalzorg een stuk aangenamer voor zowel de patiënten als de verpleegkundigen. Mijn grootste uitdaging voor de toekomst is dan ook om zoveel mogelijk verpleegkundige zorgen mogelijk te maken in de thuisomgeving.

Vacature

Zelfstandige thuisverpleegkundige

Regio Bilzen - Hoeselt
Aanbod
  • +/- 12 dagen (incl. weekends) met kans op doorgroei naar full-time tewerkstelling
  • Samenwerken met een enthousiast en dynamisch team van 9 verpleegkundigen met een gezonde en ambitieuze toekomstvisie

Interesse? Neem contact op

Philip Poosen

Coördinator